#Påskeaktiv2021

I år åpner vi alle neste sesongs 10 turmål + ti ekstra bonustopper for alle hele påsken. Dette gjør vi i samarbeid Kristiansand kommune og Midt Agder friluftsråd for å gjøre hjemmepåsken best mulig for oss Kristiansandere. De fleste av våre 20 utvalgte turmål ligger utenfor de mest brukte turløypene for å spre oss best mulig, også i naturen.

Inviterer til #påskeaktiv2021

I år åpner vi alle neste sesongs 10 turmål + ti ekstra bonustopper for alle hele påsken. Bonusturene er merket med "#" før stedsnavnet i app og på nettside, f.eks #Svartheia.
Dette blir en "konkurranse før konkurransen" for rutinerte Ti på Topp deltakere, og forhåpentligvis noen flotte turopplevelser for mange andre. Kriteriet for å vinne er å dele bilde/ filmsnutt merket #påskeaktiv

 
For deltakere som er påmeldt Ti på Topp Kristiansand 2021 

  • All informasjon om turbeskrivelser og interaktive kart er klart i appen "Ti på Topp" og på nettsiden. Dette gjelder både sommerens 10 turmål og de 10 ekstra bonusturene. 
  • Ti på Topp konkurransen starter 18. april, og det er først da dere kan "sjekke inn" på toppen, og selve Ti på Topp konkurransen begynner.

For deltakere i #påskeaktiv2021 som ikke er påmeldt Ti på Topp Kristiansand 2021

  • Velg et turmål på nettsiden http://kristiansand.xn--tiptopp-gxa.no/ 
  • Klikk på "Utskriftsvennlig versjon" for å få opp kart og turbeskrivelse. Skriv det ut på forhånd om ønskelig, eller les på mobilen undervegs.
  • Ønsker du å melde deg på Ti på Topp sesongen som starter etter påske koster det 175,- kr pr voksen og 100,- kr pr barn.  Da kan du også benytte Ti på Topp appen og ha interaktivt kart undervegs. Dette er IKKE nødvendig for å finne frem til turmålene.
  • Om ønskelig kan du følge Facebooksiden Ti på Topp Kristiansand. Her kommer det turtips, konkurranser og flott turinspirasjon.

God turpåske!

FOTOKONKURRANSE

De som dokumenterer sin påskeaktivitet med foto eller kort videosnutt (maks 20 sek.) på Instagram tagget med #påskeaktiv2021 er med i trekningen av premier. Det kan dreie seg om aktivitet på lekeplassen eller en tur i skogen. Konkurransen starter fredag 26. mars og varer hele påsken.

PREMIENE ER

* Fem stormsett

* Ti flotte hengekøyer

* Fem flotte turbøker

* Fem kart

* 5 gratis medlemsskap i Ti på topp for seg selv og en venn

Jury er politisk rådgiver Kenneth Mørk, Kristin Tverberg i Bedriftsidretten, rådgiver Inger Løwø Syvertsen i Midt-Agder friluftsråd og kommunikasjonsrådgiver Svein Tybakken i Kristiansand kommune.

Alternativt kan du sende bilder/videosnutter sammen med ditt navn og adresse til e-postadressen post@midt-agderfriluft.no.

Vi ønsker alle en riktig god påske og lykke til med hyggelige aktiviteter og turer.

PS: Husk at du bare må sende inn bilde av de du har fått lov å ta bilde av. Vær også oppmerksom på at bildene i tillegg til sosiale medier, kan bli gjengitt på nettsidene til Midt-Agder Friluftsråd, Bedriftsidretten Agder og Kristiansand kommune.

Tilbake til hovedside