Premieutdeling

Premieutdeling for vintersesongen må dessverre utsettes pga nasjonale restriksjoner. Vi kommer tilbake med mer informasjon når det blir lovlig med arrangementer igjen.

 

Alle barn som har registrert besøk på minst 5 ulike topper blir premiert.

Årspremien for barn er:

Gratis inngang for seg selv og en voksen i Dyreparken søndag 11. april (gratisbilletter må hentes ved hovedinngangen mellom kl. 10-12 denne dagen)
En gave fra Dyreparken og noen små overraskelser

Årspremien for voksne som har registrert besøk på alle årets ti topper er en flott drikkeflaske fra Camelback og en gratis inngangsbillett i Dyreparken søndag 11. april (gratisbilletter må hentes ved hovedinngangen mellom kl. 10-12 denne dagen) 

Årest turhistorie, årets turbilde og årets familie/ vennelag kåres i forkant av premieutdelingen og vinnerne kontaktes direkte i forkant og publiseres på Facebook. Dette gjelder også vinnerne av de flotte bilene fra Gumpen Gruppen.

 

HENTING AV PREMIER ETTER PREMIEUTDELING

Uavhentede premier kan hentes på Terrengkarusell løp ved Gimlebanen torsdag 15. april kl. 14-17. På grunn av smittevernregler blir dette de eneste muligheter for å hente sesongpremien. Vi oppfordrer til å hente for hverandre om mulig.

Om det blir endring i smittevernreglene kan det også komme endringer i planene for premieutdelingen. 

PÅMELDING TI PÅ TOPP 2021

Påmeldingen for neste sesong er åpen og sesongen starter søndag 18. april i Kristiansand og 26. mars i Grimstad.

 

 

Tilbake til hovedside