Tilrettelagt

Ti på Topp ønsker å legge til rette for fysisk aktivitet for alle. Vi ønsker å stimulere til en aktiv livsstil for personer med funksjonsnedsettelser uansett om noen av Ti på Topp-turene er utenfor deres rekkevidde. Nytt av året er derfor "Ti på Topp Tilrettelagt"

Deltakere med ulike varianter av funksjonsnedsettelse kan i årets sesong selv vurdere hvilke av turmålene man kan klare og gjennomføre. Kanskje er det bare ett, kanskje er det litt flere? Hvis man er med i "Ti på Topp Tilrettelagt" er det nok at man har ti innsjekk i løpet av sesongen for å vinne  deltagerpremien. Klarer man flere enn ti turer er det ren bonus.

Påmelding skjer på vanlig måte i appen Ti på Topp. Man velger selv om man vil delta i lag eller som individuelt, akkurat som for alle andre. For å få godkjent sesong i "Ti på Topp Tilrettelagt" må hver enkelt deltaker i tillegg sende en kort begrunnelse til agder@bedriftsidrett.no innen 1. juli. Det er fullt mulig å starte å gå turer før man sender mailen

Vi håper dette kan være en motivasjon til å komme seg ut, også for de med litt helseutfordringer.

Fortell gjerne om dette til en kamerat med nyoperert hofte, noen som har det litt tøft med fysisk eller psykisk sykdom. Kanskje det er akkurat den motivasjonen de trenger

På resultatlista vil det ikke synes at man har klart kravet etter ti turer gått, men premiering blir det likevel. Mailen som nevnt over gjør at vi vet hvem som har benyttet denne muligheten.

I 2022 vil vi blant annet ha turmålet Åsmundsviga som er mulig å gjennomføre på hjul (med litt sterk motor).  

Tilbake til hovedside